PACHETE MEMBRU TOT


 

NOMAD

Destinat celor ce au nevoie temporar de un spațiu plăcut și liniștit în care să ducă o muncă de documentare, să creioneze ideile proiectelor lor sau să se întâlnească cu colegii fără să necesite o suprafață mare de lucru. Acestora le este pus la dispoziție un open space de 100mp scăldat în lumină naturală și acces la întreaga comunitate.

ABONAMENT NOMAD

Dacă îți dorești să treci mai des, Abonamentul Nomad iți oferă posibilitatea de a-ți păstra colțul tău de liniște și de a-l folosi de câte ori iți este necesar. În plus iți venim în ajutor cu un spațiu de depozitare să te simți ca acasă și toată informația necesară din biblioteca TAGADA.

NOVICE

Dacă ești un artist neînțeles aflat la început de drum, pictezi, sculptezi, spui replici în oglindă, dansezi sau cânți și sufrageria a devenit neîncăpătoare pentru proiectele tale, intrăm și noi în pielea ta și iți venim în ajutor. Un spațiu de 300mp plin de lumină și toată gașca de la TOT iți stau la dispoziție.
 


 

ABONAMENT NOMAD

Dacă lucrezi mai susținut și vrei să te asiguri că ai spațiul la dispoziție atunci când nevoia este mai mare, îți faci Abonament Novice. Îți oferim în plus un spațiu de depozitare și punem la bătaie și biblioteca Tagada să răsfoiești în voie materiale pe domeniul tău.

ARTIST STANDARD

Tu știi deja în ce direcție să o apuci, ideile îți vin năvală și îți mai trebuie doar locul tău unde să mergi când vrei, să pleci când vrei și să lucrezi în voie. Îți oferim studioul tău, luminos, spațios, contorizat independent în inima comunității noastre. TOT pentru unu și unu pentru TOT.

ARTIST PLUS

Acum că ai depus atâta efort, este momentul să vadă toată lumea munca ta. Venim în ajutor și iți oferim un plus de elan prin expunere și o promovare în Showroom, alături de alți artiști. Și ca să nu ramână totul doar în casă, te ajutăm să urci opera ta pe net ca un profesionist și punem la bătaie studioul foto să poți să ai cele mai tari campanii sau poze de produs.
 


 

CUTEZĂTOR STANDARD

Pentru artiști plini de curaj sau chiar echipe de artiști în căutare de un loc de creație generos, scoatem la lumină spațiul ideal. Studio cu suprafața de 100mp, o înălțime liberă de 6m, lumină naturală din belșug, contorizat independent în miezul găștii de artiști din TOT.

CUTEZĂTOR PLUS

Venim în plus cu un pachet ce ține de expunerea și prezentarea muncii tale. Găzduirea și promovarea în Showroom, iar pentru zona de online și nu numai, îți punem la dispoziție studioul foto pentru a avea o imagine numai bună de trimis peste mări și țări.

STUDIO FOTO

Pus la bătaie în toate formele posibile, cu libertatea de a te bucura de el de la o oră până la zile întregi. În plus te ajutăm să-ți construiești orice fundal sau element de scenografie te gândești să folosești în proiectele tale.